Sunday, February 27, 2011

Episode 5 : W...where r u...

asalamualaikum wbt..hari ni kisah lebih tertumpu kpd si W..sambil J mengulit rindu dan melontar bunga ke arah M..terselit W diantara hubungan mereka..W datang...setelah lama meninggalkan J secara tiba-tiba..dengan pendiriannya yang pelik..tidak mudah untuk difahami..walaupun begitu..J tetap tabah..simple dan control dengan segala tingkah laku nya..rileks tenang dan sempei tetap menjadi falsafah hidupnya..malam itu..J didatang kn dgn pesanan ringkas yang cukup merobek..dan dapat merungkai segala memori-memori silam kenangan manis antara J dan W..namun...kini J sudah berpaling arah..tetapi hati nya masih ada sedikit..perasaan yang kecil tersimpan jauh dibenak lubuk hatinya untuk W..kerana J sudah ada M..S..dan seorang lagi insan baru muncul dalam diam..iaitu A..dalam pada mas itu juga...insan N...N juga merasakan dirinya yang kedua dihati J..N xdapat meneruskan perhubungan serius dengan J...N juga nekad..segenap penjuru hatinya mengatakan begini..."hai j... kau tahu kan aku dah serik dengan purhubungan jarak jauh sebegini..lagi pula kau disana...aku tidak tahu menahu kemana? dimana? dengan siapa? kau mengembara.." si J tersentak aneh.." mengapakah awk bercakap sedemikian rupa N? "...N menjawab.." sedih untuk diungkapkn...tetapi itu lah yang terbaik untuk diri kita berdua j..kau dengan kehidupan kau..aku ni sipalah bagi kau..aku rasa lebih elok kita berkawan sahaja..j..please..." bagai halilintar memanah bumi hati si J sekali lagi luka...walaupun sedikit..parut yang lama masih belum hilang..si J jiwa kacau seketika...mujurlah ketika itu..W dan A...ada..sebagai pengubat luka sendu didada J...
fuh...1...2....3....tarik nafas skit...huh.....
itu je la kisah untuk episode minggu ni okey..
assalamualaikum w.b.t.. =)

2 comments:

  1. hahaha,,,kantoi suda,,,
    waaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. ape nye yg kantoi u nieh..
    hahaha..

    ReplyDelete

you are the smartest =)